Page 1 of 1

Making Cloth?

Posted: Sun Oct 24, 2010 7:22 am
by Agentmass
So how do I make cloth? I don't see it anywhere under the simulation. I only see fluids and rigid bodies.

Making Cloth?

Posted: Sun Oct 24, 2010 11:43 am
by bubs
cloth are just sofbody with higher surface tension
what's your 3d application ?
cheers

Making Cloth?

Posted: Mon Oct 25, 2010 1:59 am
by Agentmass
I use 3ds max. And I don't see surface tension for soft bodies. And I cant figure out how to make cloth do you know a tutorial or can you explain how to make it?