Page 1 of 1

Fill Object Emmiter Problems

Posted: Tue Oct 18, 2011 10:12 am
by topzone
Pls i so confused.i have a fill object emitter in my scene,but once i scrub the timeline or simulate the particles vanish(drop down to zero)i have no idea why it is doing that

i have an circle emitter in my scene which i am using for a logo morph.
p[ls help

Fill Object Emmiter Problems

Posted: Mon Oct 24, 2011 11:10 am
by AquaPaul
I'm puzzled by the same problem, actually.
Were you able to figure it out?

Thanks,
Paul

Fill Object Emmiter Problems

Posted: Mon Oct 24, 2011 1:52 pm
by Dansolo5
What else do have in the scene ?
What object are you trying to fill ?

Fill Object Emmiter Problems

Posted: Tue Oct 25, 2011 3:00 am
by AquaPaul
Eventually I would like to explode a logo into liquid and morph back,
but I tried using only a RF vast object, the fill-object emitter and a gravity daemon. When I hit simulate the water particles don't remain.
Missing some basic step?

Using RF 5.0.3.0190

www.noiseless-design.com/jonathan/test.flw

Thanks for your help!

Fill Object Emmiter Problems

Posted: Tue Oct 25, 2011 8:36 am
by Dansolo5
Hi,

Tried your scene and it works fine here. Have you tried hitting reset and starting your sim again.

I didn't do anything except load the scene, hit reset and then simulate and it worked.

Fill Object Emmiter Problems

Posted: Tue Oct 25, 2011 9:03 am
by AquaPaul
Hi,

Thanks!
Somehow I resetted, cleaned the folders, cleared up more HDD space, and it started working. Thanks for letting me know that I'm not missing some steps in the setup.

--A.P.


Dansolo5 wrote: Hi,

Tried your scene and it works fine here. Have you tried hitting reset and starting your sim again.

I didn't do anything except load the scene, hit reset and then simulate and it worked.