Crown Splash doesnt work

CANCANGOR
Posts: 15
Joined: Fri Mar 11, 2011 1:11 pm
Contact:

Crown Splash doesnt work

Postby CANCANGOR » Mon Oct 03, 2011 1:47 pm

Hey

I'm triying to create a splash out of an Object (almonds to be exact) when it hits the surface nothing happens. you just see a little hole in the fluid when the almond enters and ''maybe'' 1 or 2 particles flying up. i do the Same thing in the same scene with another Fluid Drop and the magic happens just fine. so what might be wrong here?

Thanks in advance

Cheers


CANCANGOR
Posts: 15
Joined: Fri Mar 11, 2011 1:11 pm
Contact:

Crown Splash doesnt work

Postby CANCANGOR » Wed Oct 12, 2011 2:20 pm

wow really? no one has an answer? :(

Anaxarchos
Posts: 843
Joined: Wed Mar 19, 2008 4:21 pm
Contact:

Crown Splash doesnt work

Postby Anaxarchos » Wed Oct 12, 2011 3:59 pm

This is maybe because you didn't give us enough information regarding your scene setup, maybe some images etc. From your description, the cause for this problem could be virtually anything.
www.fk-fx.com

User avatar
bitSeq
Posts: 1044
Joined: Thu Jul 10, 2008 9:48 am
Location: UK - Stuart Armiger
Contact:

Crown Splash doesnt work

Postby bitSeq » Thu Oct 13, 2011 11:33 am

An object falling onto a liquid will always be different to liquid on liquid.

You could try adding more massweight to the almond.

I picture of your scene would be helpful.


Return to “RF5: Fluid simulation”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest