Problem with import

Mikel
Posts: 54
Joined: Sat Aug 14, 2010 8:59 am

Problem with import

Postby Mikel » Mon May 07, 2012 11:46 am

Hey.
I have a problem that I had not happened before.
I have two barrels on one wave, I made the simulation and perfect, imported animation in Cinema 4D and it works fine.
I had to do the simulation again and without touching any settings, I get the barrels in different places.
What could happen?
a greeting


User avatar
Otuama
Posts: 1155
Joined: Fri Apr 02, 2010 12:56 am
Location: Swansea
Contact:

Re: Problem with import

Postby Otuama » Mon May 07, 2012 11:57 am

This sometimes happens and used to really annoy me.

Did you set the initial state of the barrels?
iCreate Ltd
'Strength does not come from physical capacity. It comes from an indomitable will.' - Gandhi
'What Does Success Look Like?' - iCreate Ltd

Mikel
Posts: 54
Joined: Sat Aug 14, 2010 8:59 am

Re: Problem with import

Postby Mikel » Mon May 07, 2012 2:33 pm

Hello and thanks for responding.
I tell you what I do.
- I export the object on sd to RealFlow
- I make the simulation
- Imported into Cinema 4D and put the barrels in different places as they were in RealFlow.
Initial state do not.
thanks


Return to “RF5: Rigidbody simulation”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests