Initial Velocity and Rotation via animation

User avatar
bolek
Posts: 121
Joined: Thu Nov 27, 2008 10:24 am
Contact:

Initial Velocity and Rotation via animation

Postby bolek » Sat Jun 18, 2011 8:23 pm

Hello.

Have you Guys encounter such problem? I try to set initial velocity and rotation with animation ... ( not with parameters!! ) but something bad happens with rotation when "dyn motion" is changing to "yes" . Briefly - rotation goes crazy :)

Check it if you can.

Thanks.
____________________________________________
http://vimeo.com/bolekcg
http://bolekcg.blogspot.com/


User avatar
tmdag
Posts: 1023
Joined: Thu Jun 28, 2007 2:22 pm
Location: New Zealand
Contact:

Initial Velocity and Rotation via animation

Postby tmdag » Mon Jun 20, 2011 8:11 am

could You please provide sample scene so we could try to reproduce problem much easily :)
"Do not feed the trolls"
Albert 'tmdag' Szostkiewicz
FX Technical Director
Weta Digital

User avatar
bolek
Posts: 121
Joined: Thu Nov 27, 2008 10:24 am
Contact:

Initial Velocity and Rotation via animation

Postby bolek » Thu Jun 30, 2011 2:48 pm

Welcome again .... it is not that big problem :) and it looks to me to be a bug.

1.Create for example cube
2.Make it rigid body
3.Set key on position on frame 1 and on another position on frame 10.
4.Animate "dyn motion" and turn it on frame 9.
5.Simulate.

For position it works ok but try the same thing with rotation.

____________________________________________
http://vimeo.com/bolekcg
http://bolekcg.blogspot.com/


Return to “RF5: Rigidbody simulation”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest