Page 1 of 1

Realflow 64 bit

Posted: Wed Jun 02, 2010 3:08 pm
by kamykazee
Hello, i have downloaded Realflow 4 but, contradictory to applications like Cinema 4D, it doesn't show any options to choose between 64 bit and 32 bit, so i am guessing it runs default on 32 bit? If so, where/how could i get the 64 bit version?

Realflow 64 bit

Posted: Wed Jun 02, 2010 5:18 pm
by shaun_michael
If I remember rightly, there should be a 64bit download on the download page. Haven't been there in a while so would have to check.

Shaun

Realflow 64 bit

Posted: Wed Jun 02, 2010 6:12 pm
by ChristianZ
On OSX RF5 currently runs only in 32 bit with interface and can be run in 64 bit as command line version. RF4 only in 32 bit on OSX.