Manipulating RF cache framespeed

User avatar
bitSeq
Posts: 1044
Joined: Thu Jul 10, 2008 9:48 am
Location: UK - Stuart Armiger
Contact:

Manipulating RF cache framespeed

Postby bitSeq » Sat Jan 02, 2010 7:44 pm

Luke is right, It is best to do the slowing downspeeding up post simulation, at the highest fps.


Pontus
Posts: 8
Joined: Sun Dec 27, 2009 12:12 am

Manipulating RF cache framespeed

Postby Pontus » Fri Jan 15, 2010 3:13 pm

Ok thanx for the input, I had to fix it in comp and took the render hit. Maybee next time!


Return to “RF4: General topics”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest