RF10 not seeing CUDA GPU

Describe your realflow bugs
dougj99
Posts: 3
Joined: Thu Apr 27, 2017 10:33 pm

RF10 not seeing CUDA GPU

Postby dougj99 » Fri May 19, 2017 2:12 pm

Hello,

I've been running Dyverso Granular sims using the demo version of RF10. When I pulled the trigger and purchased a node-locked license, I also installed version 10.1.1.0157.

I have a quadro M4000 (using Windows 7 64 bit) and now when I open the preferences I see "CUDA not available", and "CUDA Devices detected:0"
Yet it lists the M4000 as available for Open CL GPU.

I'm able to use Redshift in Maya with the M4000, so it seems to be a RF thing.

Thanks in advance for any help,
Doug


User avatar
ChristianZ
Posts: 3189
Joined: Sat Sep 09, 2006 11:37 am
Location: CH

Re: RF10 not seeing CUDA GPU

Postby ChristianZ » Fri May 19, 2017 4:59 pm

My older Geforce GTX970 is recognized. Maybe some kind of driver-thing? Best is to ask directly at the customer portal, they should know.
RF10 standard, System specs: OSX 10.11, MacPro 4.1 2xXeon, GTX980Ti, 64 GB RAM


Return to “Realflow bug report”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest