Select Nodes / Objects by script?

Discussion about scripting with Python
Solitude
Posts: 15
Joined: Wed Dec 20, 2006 8:58 am

Select Nodes / Objects by script?

Postby Solitude » Sun Jul 18, 2010 7:36 pm

I know there's a way to get the currently selected objects, but how about setting the scene selection? ...can't seem to find it in the help

Thx!


User avatar
tmdag
Posts: 1023
Joined: Thu Jun 28, 2007 2:22 pm
Location: New Zealand
Contact:

Select Nodes / Objects by script?

Postby tmdag » Sun Jul 18, 2010 8:45 pm

nope, You cannot visually set selection
"Do not feed the trolls"
Albert 'tmdag' Szostkiewicz
FX Technical Director
Weta Digital

Solitude
Posts: 15
Joined: Wed Dec 20, 2006 8:58 am

Select Nodes / Objects by script?

Postby Solitude » Sun Jul 18, 2010 9:13 pm

Well that's lame. :) Thx... thought I was going crazy... either way, would be nice if they added it in.

et
Posts: 20
Joined: Thu Jun 02, 2011 8:31 am
Contact:

Select Nodes / Objects by script?

Postby et » Thu Jan 19, 2012 12:00 pm

Added:

scene.selectNodes([Sphere01,Cube01])
---------------------
NextLimit Team
---------------------


Return to “Python-Scripting”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest