RFRK Displacement Weird

Discussions about the use of Realflow's Renderkit
ytsejam
Posts: 44
Joined: Sat Feb 13, 2010 9:16 pm
Contact:

RFRK Displacement Weird

Postby ytsejam » Mon Feb 03, 2014 8:25 pm

Hi there. Hi have a problem with RFRK displacement shader/Textures. Maya 2014/MentalRay
This is the image and you can see what's the problem. But, in my first test i have no problem, after i restart my sim on always mode for displacement on hyDomain this is the result. Maybe a Bug?


This is the Displacement texture file.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/250 ... _00000.rar
Attachments
Disp.jpg
Disp.jpg (34.39 KiB) Viewed 1405 times


User avatar
ChristianZ
Posts: 3272
Joined: Sat Sep 09, 2006 11:37 am
Location: CH

Re: RFRK Displacement Weird

Postby ChristianZ » Mon Feb 03, 2014 8:59 pm

I am getting an error when I click on your dropbox-link. Maybe you have removed the file in the meantime ?
RF10 standard, System specs: OSX 10.11, MacPro 4.1 2xXeon, GTX980Ti, 64 GB RAM

ytsejam
Posts: 44
Joined: Sat Feb 13, 2010 9:16 pm
Contact:

Re: RFRK Displacement Weird

Postby ytsejam » Mon Feb 03, 2014 9:26 pm

ChristianZ wrote:I am getting an error when I click on your dropbox-link. Maybe you have removed the file in the meantime ?


Sorry. This is it: https://dl.dropboxusercontent.com/u/250 ... _00000.rar


Return to “RealFlow Renderkit”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest