Page 1 of 1

Export cameras from Softimage

Posted: Wed Apr 06, 2011 3:40 pm
by Anaxarchos
Hi,

To me as a Maya user who has to do a RF project, based on a Softimage scene, some things are going a bit strange. Maybe there's a Softimage person that can help me:

- Is it possible to export a camera from XSI into a SD? If so, How am I supposed to do that?

- My SD export si working fine but somehow the exporter seems to crash at the end of the animation. Is the exporter a bit unsatble in general?

Export cameras from Softimage

Posted: Wed Apr 06, 2011 3:47 pm
by TylerAfx
SD Export from xsi worked fine here..

Export cameras from Softimage

Posted: Wed Apr 06, 2011 8:39 pm
by bubs
Try fbx , work also
Cheers