Lw plugin problem

Discussions about the use of Realflow in Lightwave
CROMO3D
Posts: 12
Joined: Wed Nov 14, 2007 11:44 am

Lw plugin problem

Postby CROMO3D » Fri Jan 22, 2010 5:11 pm

hi i ve some problem with realflow plugin for Lw, i ve just add the plug and layout show me the message : 10 plugins have been succesfully added, unfortunately when i try to use any Real flow plugin, Layout show me this message : Plug in failed to start


any idea? :)

thanx


shaun_michael
Posts: 4766
Joined: Sun Sep 10, 2006 8:04 am

Lw plugin problem

Postby shaun_michael » Fri Jan 22, 2010 5:27 pm

Please make sure you've read this thread:-

http://www.realflowforum.com/view_topic.php?id=5585

And ensure you've cleaned out all other Next Limit plugins from your set-up before installing the plugin - and it's written for and tested on LWv9.6 without any guarantee it will work on former versions. Which LW version are you using and which OS?

Shaun

CROMO3D
Posts: 12
Joined: Wed Nov 14, 2007 11:44 am

Lw plugin problem

Postby CROMO3D » Mon Jan 25, 2010 12:03 pm

shaun_michael wrote: Please make sure you've read this thread:-

http://www.realflowforum.com/view_topic.php?id=5585

And ensure you've cleaned out all other Next Limit plugins from your set-up before installing the plugin - and it's written for and tested on LWv9.6 without any guarantee it will work on former versions. Which LW version are you using and which OS?

Shaun

thank you shaun now it work :) i v cleaned every plugin and now it work :)


Return to “Lightwave”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests