Mesh Problem

Discussions about the use of Realflow 4
rdamani01
Posts: 9
Joined: Fri Apr 23, 2010 9:35 pm

Mesh Problem

Postby rdamani01 » Tue Apr 27, 2010 7:19 pm

Hello All,

I have a RealWave with RW_Splashes and RW_Particles, I got my sim going well and I imported the realwave SD file into maya and it works well the problem I am having is creating the meshes for the RW_splash and RW_particles. I added a mesh in my scene then added all fluids and turned the real wave to inactive and I start to create the mesh, rpoblem is when I import into maya I see nothing, what am I doing wrong...Help is greatly appreciated!!!! Hopefully fast!


User avatar
BrianLooney
Posts: 585
Joined: Mon Feb 11, 2008 2:19 am
Location: Sand Springs OK

Mesh Problem

Postby BrianLooney » Tue Apr 27, 2010 8:17 pm

After importing the .bin mesh sequence, did you move to a different frame to see if the mesh comes in? Maybe there is no mesh at frame 0? Did you insert the mesh object at the correct coordinates/scale?

It could be a number of things, so I start with the basics.:)
Brian Looney
Tulsa, Oklahoma

rdamani01
Posts: 9
Joined: Fri Apr 23, 2010 9:35 pm

Mesh Problem

Postby rdamani01 » Tue Apr 27, 2010 8:20 pm

I played with the frames, camera positions and scale still nothing

shaun_michael
Posts: 4766
Joined: Sun Sep 10, 2006 8:04 am

Mesh Problem

Postby shaun_michael » Tue Apr 27, 2010 8:37 pm

Are all the correct options activated in Export Central for meshing? When you were meshing the fluid, did you see OGL representations of them? Also, what size are the mesh .bin files for the aforementioned emitters?

Shaun


Return to “Realflow 4”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests