RF3 ---> Maya 8

Discussions about the use of Realflow 3
f3rry
Posts: 2
Joined: Mon Jan 29, 2007 10:54 pm

RF3 ---> Maya 8

Postby f3rry » Mon Jan 29, 2007 10:56 pm

Hi,

Does anyone know if I can connect RF3 to Maya 8 and back?

Or I have to purchase RF4 to do that?

If yes, where can I get the plug ins from, I couldn't find it anywhere in nexlimit website or the old plug in page.

Thanks

Ft


User avatar
ChristianZ
Posts: 3374
Joined: Sat Sep 09, 2006 11:37 am
Location: CH
Contact:

RF3 ---> Maya 8

Postby ChristianZ » Tue Jan 30, 2007 9:29 am

Hi !

nextlimit does not link the plugins on the main website for download.
You can apply for this URL by fillling the form at:
http://www.nextlimit.com/realflow/try.htm
RF10 standard + RFC4D


Return to “Realflow 3”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest