command line license problem

Discussions about the use of Realflow 3
User avatar
dalo
Posts: 50
Joined: Fri Sep 15, 2006 4:16 pm
Contact:

command line license problem

Postby dalo » Fri Oct 13, 2006 11:17 am

hello everybody!

i had this asked previously in the work in progress section, but i think my chances on getting this answered are better in a new thread.

here is my problem:
i am trying that command line thing to simulate a scene and i am getting the same message over and over:
license not found

i looked at the help and even if i tell him to re-read the license file(-license) it doesnt find it...

what am i doing wrong? everything on my computer is legal, so i dont know whats wrong.

can you help me?

thanx in advance!!


4nt
Posts: 2
Joined: Thu Aug 09, 2007 3:00 pm
Contact:

command line license problem

Postby 4nt » Thu Aug 09, 2007 3:01 pm

grrrrrrrrrrr, I have the same problem, received all licenses together but only the workstation ones work, have contacted NL and got an instant reply for a screenshot which i promptly forwarded and now it's just a waiting game
___
A

phiphat
Posts: 135
Joined: Fri Nov 10, 2006 11:07 pm

command line license problem

Postby phiphat » Fri Aug 10, 2007 12:31 am

Okay, can you browse to where you keep your license file and tell me what's the name of the .dat files? I know this sound strange, but I'd like to know.

P


Return to “Realflow 3”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest