simulate with GPU but not maximum

General Discussions about realflow, fluid simulations,...
tiang_listrx
Posts: 5
Joined: Thu Mar 02, 2017 7:24 am

simulate with GPU but not maximum

Postby tiang_listrx » Tue Jul 25, 2017 5:56 am

im using realflow 2015 and using 2 GTX 1080 but when i check on "open hardware monitor" it only show each of my GTX 1080 GPU memory used 2300MB.
why my GPU memory usage not at maximum?


User avatar
ChristianZ
Posts: 3258
Joined: Sat Sep 09, 2006 11:37 am
Location: CH

Re: simulate with GPU but not maximum

Postby ChristianZ » Tue Jul 25, 2017 8:45 am

Have a look at the GPU chapter in the online manual
http://support.nextlimit.com/display/rf2016docs/GPU

Only the Dyverso-Solver is completely optimized for use with GPU, but no talking about dual-GPU so it is probably not properly using them.
RF10 standard, System specs: OSX 10.11, MacPro 4.1 2xXeon, GTX980Ti, 64 GB RAM


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest