videos

This forum is for specific questions or issues regarding the use of the Realflow-Forum
User avatar
KingRoLo
Posts: 123
Joined: Wed Dec 20, 2006 3:28 pm

videos

Postby KingRoLo » Mon Jan 15, 2007 4:47 pm

guys, would it be possible to upload videos in addition to pics? (max 6 megs or something like that).

or would this kill the server?


User avatar
Herbert
Posts: 348
Joined: Fri Sep 08, 2006 9:19 pm
Contact:

videos

Postby Herbert » Mon Jan 15, 2007 5:20 pm

good idea!

The question is, how do we manage the upload and also how do we view it.
I will make some test?

If anyone has any ideas, suggestions,...

Please let us know

User avatar
ar.
Posts: 91
Joined: Sat Sep 16, 2006 3:51 am

videos

Postby ar. » Mon Jan 15, 2007 7:34 pm

There IS always a possibility of uploading to youtube and showing the video on the forums.

User avatar
Herbert
Posts: 348
Joined: Fri Sep 08, 2006 9:19 pm
Contact:

videos

Postby Herbert » Thu Jan 18, 2007 8:33 pm

test

User avatar
KingRoLo
Posts: 123
Joined: Wed Dec 20, 2006 3:28 pm

videos

Postby KingRoLo » Fri Jan 19, 2007 10:31 am

any luck?

User avatar
Herbert
Posts: 348
Joined: Fri Sep 08, 2006 9:19 pm
Contact:

videos

Postby Herbert » Fri Jan 19, 2007 11:44 am

[video]http://www.cardiomyocytes.com/movies/wellenexpr_long001.mov[/video]

User avatar
Herbert
Posts: 348
Joined: Fri Sep 08, 2006 9:19 pm
Contact:

videos

Postby Herbert » Fri Jan 19, 2007 11:48 am

KingRoLo wrote: any luck?

we're on it - we do some further tests when i'm at home

User avatar
Herbert
Posts: 348
Joined: Fri Sep 08, 2006 9:19 pm
Contact:

videos

Postby Herbert » Sat Jan 20, 2007 5:46 pm

[video]http://www.cardiomyocytes.com/movies/glas_eing1s.mov[/video]

Attached files playblast.avi  

User avatar
KingRoLo
Posts: 123
Joined: Wed Dec 20, 2006 3:28 pm

videos

Postby KingRoLo » Sat Jan 20, 2007 8:16 pm

hi, not sure if its a firefox issue but when i click play nothing happens but its does say its transferring data at the bottom of the browser.

User avatar
Herbert
Posts: 348
Joined: Fri Sep 08, 2006 9:19 pm
Contact:

videos

Postby Herbert » Sat Jan 20, 2007 11:14 pm

its not working - at the moment.
I don't know why :mellow:


Return to “Forum Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest