Search found 5 matches

by tiang_listrx
Tue Jul 25, 2017 5:56 am
Forum: General Discussion
Topic: simulate with GPU but not maximum
Replies: 1
Views: 22

simulate with GPU but not maximum

im using realflow 2015 and using 2 GTX 1080 but when i check on "open hardware monitor" it only show each of my GTX 1080 GPU memory used 2300MB.
why my GPU memory usage not at maximum?
by tiang_listrx
Fri Jun 02, 2017 5:26 pm
Forum: Realflow
Topic: Realwave Object Splash won't work
Replies: 3
Views: 138

Re: Realwave Object Splash won't work

ChristianZ wrote:Hi

it is possible that you have to use higher values for some of the parameters of the splash, such as the upward force.

i already tried any parameters but nothing works
by tiang_listrx
Thu Jun 01, 2017 3:48 pm
Forum: Realflow
Topic: Realwave Object Splash won't work
Replies: 3
Views: 138

Realwave Object Splash won't work

Help anyone!
i had a scene with realwave Ocean Statiscal Spectrum with a boat and i add RW Object Splash and also Crest Splash.
but the particle wont emit i dont know why, i got all the steps right but it wont work.
is there something i missing Any suggestions would help.
by tiang_listrx
Sun Apr 09, 2017 7:55 am
Forum: Forum Support
Topic: realwave aways crash
Replies: 0
Views: 290

realwave aways crash

i've been working with realwave and its fine until i add RW crest splash, its always going to crash with "realflow stop working" signs after i tried to simulate it. i already tried everthing like lowering the resolution or use Kvolume/Kage it doesnt help at all, realflow still crashing eve...
by tiang_listrx
Thu Mar 02, 2017 7:37 am
Forum: Forum Support
Topic: PC got very lag while simulate in realflow
Replies: 2
Views: 252

PC got very lag while simulate in realflow

my computer got very lag while simulate but it never happened before, i tried to restart my pc several times but it still lagging.

OS : windows 8.1 Pro 64-bit
Processor : I7-4960X @ 3.60GHz (12CPUs)
RAM : 64GB
vga : 2x GTX 1080
RealFlow 2015

Go to advanced search